Reboot (herstart je leven)

Elk jaar hebben we goede voornemens voor het nieuwe jaar. Stoppen met roken, meer lichaamsbeweging, naar de sportschool gaan, op dieet gaan, etc. Wie van ons neemt zich niet voor om een beter mens te worden of zijn/haar gedrag te veranderen? Niet dat er echt iets mis is, maar het kan zijn dat je bepaalde gewoontes hebt die je eigenlijk niet zou willen hebben. Het is de moeite waard om de oorzaak van die gewoontes te onderzoeken.

Mijn aanpak is, in het kader van je REBOOT, te kijken naar wat het doel van jouw leven is. Waar ben je nu en waar wil je naartoe? Het is niet zo’n moeilijke opgave, maar omdat we nou eenmaal menselijk zijn, laten we onze blokkades in de weg staan. We hebben allemaal op deze kruising op de weg gestaan, onzeker welke route we moeten nemen.

Samen kunnen wij hier praktisch, emotioneel en spiritueel aan werken. Aan onze innerlijke stem, die altijd aanwezig is en altijd zegt ‘dat kan niet’ of ‘je hebt de kracht niet’. Wat je kunt leren is om die stem naar de achtergrond te brengen. Sta niet toe dat die stem je twijfel en onzekerheid voedt.

REBOOT YOUR LIFE – herstart je leven en ga op reis naar persoonlijke ontdekking en ontwikkeling!