Welkom

Krijg Kracht en Focus terug in Perspectief

Elliott Rivera

Coach Trainer Spiritual Therapeut

Hoe kan ik jou van dienst zijn?

In deze hectische en onzekere wereld zijn we druk bezig om ons hoofd boven water te houden. We proberen om zin, balans en een doel in ons leven te vinden. Heb je soms het gevoel dat je leven in een draaikolk terecht is gekomen waar je geen grip meer op hebt? Meestal heeft iedereen in je omgeving diezelfde ervaring. Het gevoel dat je, net als de mensen waar je mee spreekt, vastzit. Iedereen klaagt over het weer, maar daar kunnen we nou eenmaal niets aan doen.

Maar we kunnen wel iets doen aan het leven dat we leiden, we kunnen veranderingen aanbrengen, onze kracht en focus weer terug in perspectief krijgen. Hoe vaker je zegt ‘dat kan ik niet’, des te verslagener je je voelt of wordt. Maar geloof me, veranderen is niet zo moeilijk als je misschien denkt.

En ik kan je daarbij helpen.
Elliott Rivera

Coach en Counsellor

Een counsellor werkt met een client aan specifieke problemen of emotionele stoornissen. Meestal moet hiervoor het verleden van die persoon bekeken worden. Een coach focust op het heden, waarbij de client beslist waar hij/zij in de toekomst wil zijn.

Lees Meer

hulp bij verslaving

Hulp bij Verslaving

In New York werkte ik als verslavings - counselor.
Ik had voornamelijk te maken met crack- en heroïneverslaafden.  Verslaving kent vele vormen, doorgaans denkt men aan alcohol- en drugsverslaving.

Lees Meer

reboot

Reboot (herstart jou leven)

Elk jaar hebben we goede voornemens voor het nieuwe jaar. Stoppen met roken, meer lichaamsbeweging, naar de sportschool gaan, op dieet gaan, etc. Wie van ons neemt zich niet voor om een beter mens te worden of .....

Lees Meer

mindfulness

Mindfulness

Mindfulness kan op vele manieren worden gedefinieerd. Bijvoorbeeld: volledig bewustzijn, aandachtig/ alert zijn, concentratie op het hier en nu, waarneming zonder oordeel en volledig bewust zijn van de huidige ervaring. Ik geloof dat we van nature allemaal mindful zijn, maar dat het dagelijks leven ons hiervan kan afleiden.

Lees Meer